De beiaardschool beschikt over een team van ervaren docenten:

 

frans haagenCoördinator
Hoofdvak beiaard / Beroepsgerichte vakken

Frans Haagen studeerde aan de HKU Nederlandse Beiaardschool te Amersfoort bij Bernard Winsemius en Arie Abbenes en behaalde daar het diploma Uitvoerend Musicus. Hij is stadsbeiaardier van Kampen, Doesburg, Zutphen en Almelo.

christiaanwinter1Harmonie aan de Beiaard

Christiaan Winter (’s-Gravenhage, 1967) studeerde tussen 1985 en 1993 aan het Nederlands Instituut voor Kerkmuziek en het Utrechts Conservatorium. Naast kerkmuziek studeerde hij daar orgel bij onder meer Kees de Wijs, Kees van Houten en Reitze Smits en koordirectie bij Reinier Wakelkamp en Krijn Koetsveld.

henk verhoefBeroepsgerichte vakken

Henk Verhoef studeerde aan de HKU Nederlandse Beiaardschool bij Bernard Winsemius. Tijdens zijn studie werd hij eerste prijswinnaar van de Pythische Spelen te Enschede, daarna maakte hij concertreizen naar Japan, Portugal en de Verenigde Staten.

Vaste gastdocentgeert dhollander

Geert D’hollander studeerde aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium te Antwerpen (onder meer piano, koordirectie, fuga en compositie) en aan de Koninklijke Beiaardschool te Mechelen. Hij won circa 30 internationale wedstrijden voor beiaard en/of compositie.

carl van eyndhovenVaste gastdocent

Carl Van Eyndhoven (1959) laat zich vooral horen in de beiaardwereld als stadsbeiaardier van Tilburg en Mol. Gecombineerd met zijn liefde voor jazz en Béla Bartók levert dit soms merkwaardige klanken op. Zo speelt hij regelmatig samen met het manouche-kwartet ‘Minor Sing’ uit Lyon.